Bart Nelissen

"Investeren in je bedrijf is voor veel ondernemers vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld in je ict, je website, teksten en fotomateriaal voor je site, en je fiscale structuur. Maar investeren in jezelf lijkt veel minder vanzelfsprekend. Dus ook voor mij. Tot ik een gesprek had, nu alweer 1,5 jaar geleden, met Jean Paul. En daarna elke week weer. Hij deed me realiseren dat ik de beperkende factor ben van mijn eigen bedrijf, en dus ook de creator kan zijn van de beste resultaten ooit behaald."

“Dus ja, ik heb een coach! En die coach is Jean Paul Bindels. En ik ben bijzonder blij met ‘m.
Jean Paul heeft mij dingen van mezelf laten zien die ik ofwel niet zag, niet wilde zien, of wél wist maar er geen actie op ondernam. En het klinkt wellicht als een enorm cliché, maar is het absoluut niet: “dit had ik veel eerder moeten doen!”
Hij laat me niet alleen zien hoe ik met gebeurtenissen om me heen kan omgaan, vooral nog leert hij me om gewenste gebeurtenissen en ontwikkelingen zelf te creëren. Door in het hier & nu weloverdachte acties te ondernemen en de afleiding om je heen rigoreus te elimineren. En zo kom ik inmiddels steeds beter en steeds makkelijker tot resultaat, voor mezelf op persoonlijk gebied en vooral ook voor mijn bedrijf Ord’us.”

“De focus op huisartsen en fysiotherapeuten die ik met mijn bedrijf Ord’us heb gecreëerd is direct het gevolg van het coachingstraject met Jean Paul. Vanuit de ervaring om samen met mijn vrouw die huisarts is elke dag een huisartsenpraktijk te runnen, liet hij me afgelopen jaar onomwonden zien dat dit mijn doelgroep is. En dat ik vanwege mijn kennis en ervaring van het runnen van een praktijk en mijn eigen professionele achtergrond daardoor voor zorgondernemers van grote meerwaarde kan zijn: met focus en aandacht steeds rondom 1 onderwerp verbetering en rendement creëren. Wellicht ongebruikelijk en onwennig voor zorgondernemers, voor mij inmiddels logisch en vanzelfsprekend.”

“Het bedrag dat ik jaarlijks betaal voor de coaching is een smak geld, klopt. Maar als ik kijk naar het investeringsbedrag dat ik heb betaald, en het rendement dat ik inmiddels heb gerealiseerd en de resultaten waar we nu mee bezig zijn, dan is het het absoluut waard.”

“Ik ga door, en zie alweer uit naar het volgende gesprek met Jean Paul.”