De 5 VOOR TWAALF tijdsuitdrukking

Het is altijd 5 VOOR TWAALF

Tijd is het meest waardevolle dat we ter beschikking hebben. Iedere minuut, uur en dag kun je maar één keer uitgeven. Je hiervan bewust van zijn is goud waard. 5 VOOR TWAALF staat voor deze bewustwording en helpt je te kiezen hoe jij omgaat met je tijdsbesteding. Door de factor tijd op een hoger niveau te gaan waarderen, word je effectiever en efficiënter in alle domeinen van je leven en ondernemerschap.

Jean-Paul Bindels

High Performance Coach
Jean-Paul Bindels

Wie ik ben

Ik ben een ervaren en gedreven ondernemer. Opgegroeid in een Zuid Limburgse retail-familie (SPAR en EDAH) en nu reeds meer dan 20 jaar aangesloten bij HEMA. Successen als ook een aantal schrammen neem ik mee in de coaching.

Hoe ik creëer

Ik ben tot beroepscoach opgeleid aan de Alba academie en daarnaast deelnemer van het Performance Coaching traject van Inner Stance waar ik wekelijks getraind word door dé zwaargewicht in de wereld van coaching, Dusan Djukich.

5 Voor Twaalf

Wanneer je aan het eind van je aardse bestaan terugkijkt op je leven heb je twee mogelijkheden. Je kijkt terug met tevredenheid of met spijt.