5 voor twaalf Coaching

Waar het begon.

Jaren geleden besloot ik een radicaal einde te maken aan de afleidingen en excuses in mijn leven. Ik wilde baas zijn over de omstandigheden waarin ik werk en leef. Dat betekende keuzes maken en kritisch kijken naar hoe ik mijn leven had ingericht. Ik wilde alleen nog maar werken aan mijn persoonlijke doelen in zowel mijn bedrijven als in mijn privéleven.

Het resultaat? Rust en focus om bezig te zijn met de dingen die ik echt belangrijk vind: mijn gezin & High Performance Coaching.

Jean-Paul Bindels

High Performance Coach
Jean-Paul Bindels

Wie ik ben

Ik ben een ervaren en gedreven ondernemer. Opgegroeid in een Zuid Limburgse retail-familie (SPAR en EDAH) en nu reeds meer dan 20 jaar aangesloten bij HEMA. Successen als ook een aantal schrammen neem ik mee in de coaching.

Hoe ik creëer

Ik ben tot beroepscoach opgeleid aan de Alba academie en daarnaast deelnemer van het Performance Coaching traject van Inner Stance waar ik wekelijks getraind word door dé zwaargewicht in de wereld van coaching, Dusan Djukich.

5 Voor Twaalf

Wanneer je aan het eind van je aardse bestaan terugkijkt op je leven heb je twee mogelijkheden. Je kijkt terug met tevredenheid of met spijt.