Professionele co-creatie

Er moet meer zijn dan een klik

Om samen zaken te realiseren die je eerder voor onmogelijk hield, moet er meer zijn dan een klik. 5 VOOR TWAALF coaching is een ervaring die je moet opdoen.

Significante resultaten worden enkel geboekt in een professionele co-creatie. Zowel de cliënt als ik moeten 100% komen opdagen. Voorbereid zijn, focus hebben op het doel en absolute eerlijkheid meenemen. Smoesjes, redenen en excuses hebben nog nooit tot resultaat geleid.

Start traject

Om te zien of de co-creatie werkt, starten we met een drie maanden traject. In deze periode bouwen we aan een stevig fundament voor het boeken van resultaat. Wie moet je zijn en wat moet je doen om te hebben wat je wilt hebben?

Om te kijken of je de juiste dingen doet, moet je eerlijk kijken naar het resultaat. Na afloop van het start traject, besluiten we op basis van de gecreëerde resultaten welk vervolg het meest waardevol is.

Alle 5 VOOR TWAALF trajecten vinden wekelijks plaats op een vast moment. Dat gebeurt tijdens een meeting in Gulpen of een call. Ieder kwartaal wordt opgestart met een kick-off waarin de doelen voor die periode glashelder gesteld worden.

Drie maanden traject

1-op-1 coaching
We kijken eerlijk naar wie je bent, waar je nu staat en wat je doet. Stellen significante doelen en gaan aan de slag met het aanpakken van veelvoorkomende issues.

Je bouwt aan een stevig fundament voor het boeken van resultaat.
Lees meer
€6.250 /3 maanden
  • Ervaar 5 voor twaalf
Contact opnemen

Vervolg traject

We focussen op implementatie van blijvende groei en ontwikkeling op het gebied van: Bewustzijn, integriteit, het versterken van je competenties en bereidheid om te doen wat nodig is. Je bent in staat om in alle domeinen van je leven en bedrijf te groeien naar het volgende niveau.

Halfjaar traject

1-op-1 coaching
€12.500 /6 maanden
  • Ervaar 5 voor twaalf
Contact opnemen

Jaartraject

1-op-1 coaching
€25.000 /Jaar
  • Ervaar 5 voor twaalf
Contact opnemen
Cliënten

Winnaarsmateriaal

Mijn cliënten werken gemiddeld twee á drie jaar met mij. Er is een leven voor die periode en een leven daarna. Spreek met hen en zij bevestigen dit.

Kennismaken

Tijd voor een gesprek

Een eerlijk gesprek van mens tot mens waarin we inventariseren waar je nu staat en wat je doelen zijn. Vanuit hier kijken we of een traject voor jou waardevol is en wat het je op gaat leveren.