EEN VERZAMELING VAN MIJN ERVARINGEN

Blog: “Uit de praktijk”

Deze artikelen leveren geen “waardevolle tips & tricks”, want adviezen en tips doen niks. Het gaat erom wat je ermee doet! Mijn ervaringen uit de praktijk creëren wel bewustwording en schetsen situaties waarin jij je kunt herkennen. Situaties die jou laten inzien dat het voor een ondernemer altijd 5 voor twaalf is.

NIEUW!

Blog #7: Doe jij wat je zegt?

Blog #8: Wat coaching voor mij doet

Meer lezen?

Direct weten als er een nieuwe blog of video beschikbaar is? Schrijf je in en ik hou je op de hoogte!
Ben jij iemand die doet wat hij zegt? Of iemand die zijn afspraken niet nakomt?
In één zin is het dit: ‘Dat ik nu datgene doe dat voor mij werkt!’

MEEST GELEZEN

Blog #4: Van wie krijg jij feedback?

Blog #5: Adviezen en tips doen niets

Blog #6: Niet makkelijk, wél simpel

‘Feedback is the breakfast for champions’! Wil je feedback inzetten als middel om te groeien dan kun je erom vragen!
De oplossing voor je probleem ligt niet in de tip, maar in jou. Het gaat erom wat JIJ doet.
‘Nu ga ik het echt anders doen’. Het is absoluut niet makkelijk om in actie te komen, de uitvoering daarentegen is geen hogere wiskunde.

Blog #1: Leven met een business is topsport

Blog #2: Ik ben de doelgroep

Blog #3: Is dit nu later?

Het leven naast het bedrijf is vaak het kind van de rekening. Alles halen uit je leven, je relatie, je ouderschap en je vriendschappen moet op zijn minst net zoveel prioriteit hebben als winstgevend zijn in je bedrijf.
Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa was eigenaar van de SPAR groothandel in Zuid-Limburg.
‘Later’ is een woord dat geen enkele impact maakt op je leven. Het is een comfortabel synoniem voor ‘nooit’.

EEN VERZAMELING VAN MIJN ERVARINGEN

Blog: “Uit de praktijk”

Deze artikelen leveren geen “waardevolle tips & tricks”, want adviezen en tips doen niks. Het gaat erom wat je ermee doet! Mijn ervaringen uit de praktijk creëren wel bewustwording en schetsen situaties waarin jij je kunt herkennen. Situaties die jou laten inzien dat het voor een ondernemer altijd 5 voor twaalf is.

Blog #1: Leven met een business is topsport

Het leven naast het bedrijf is vaak het kind van de rekening. Alles halen uit je leven, je relatie, je ouderschap en je vriendschappen moet op zijn minst net zoveel prioriteit hebben als winstgevend zijn in je bedrijf.

Blog #2: Ik ben de doelgroep

Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa was eigenaar van de SPAR groothandel in Zuid-Limburg.

Blog #3: Is dit nu later?

‘Later’ is een woord dat geen enkele impact maakt op je leven. Het is een comfortabel synoniem voor ‘nooit’.

MEEST GELEZEN

Blog #4: Van wie krijg jij eigenlijk feedback?

‘Feedback is the breakfast for champions’! Wil je feedback inzetten als middel om te groeien dan kun je erom vragen!

Blog #5: Adviezen en tips doen niets

De oplossing voor je probleem ligt niet in de tip, maar in jou. Het gaat erom wat JIJ doet.

Blog #6: Niet makkelijk, wél simpel

‘Nu ga ik het echt anders doen’. Het is absoluut niet makkelijk om in actie te komen, de uitvoering daarentegen is geen hogere wiskunde.

Blog #7: Doe jij wat je zegt?

Ben jij iemand die zegt wat hij doet? Of iemand die zijn afspraken niet nakomt?

NIEUW!

Blog #8: Wat coaching voor mij doet

In één zin is het dit: ‘Dat ik nu datgene doe dat voor mij werkt!’

Meer lezen?

Direct weten als er een nieuwe blog of video beschikbaar is? Schrijf je in en ik hou je op de hoogte!

OVER DE SCHRIJVER

ONDERNEMER & COACH

Wie is Jean-Paul Bindels?

Het ondernemerschap is mij meegegeven door mijn ouders. Mijn hele werkzame leven ben ik zelfstandig ondernemer bij grote landelijke retailketens. Eerst Edah en nu HEMA. In Landgraaf leid ik mijn bedrijf en coach ik al jaren mijn medewerkers om het maximale te bereiken. Mijn analyse van het individu en diens persoonlijke ontwikkeling is haarscherp.

Wie is Jean-Paul Bindels?

 

Het ondernemerschap is mij meegegeven door mijn ouders. Mijn hele werkzame leven ben ik zelfstandig ondernemer bij grote landelijke retailketens. Eerst Edah en nu HEMA. In Landgraaf leid ik mijn bedrijf en coach ik al jaren mijn medewerkers om het maximale te bereiken. Mijn analyse van het individu en diens persoonlijke ontwikkeling is haarscherp.

ONDERNEMER & COACH

Ik ben de doelgroep

Ik spreek uit ervaring. Hoogtepunten en dieptepunten heb ik bereikt. Zowel op zakelijk- als privégebied. Van het aanvragen van een faillissement tot ‘beste onderneming van het jaar’. Van een pijnlijke echtscheiding naar een prachtige nieuwe relatie. Ik ben vader van drie mooie jongens en woon en werk in Gulpen, Zuid-Limburg.

Ik ben de doelgroep

 

Ik spreek uit ervaring. Hoogtepunten en dieptepunten heb ik bereikt. Zowel op zakelijk- als privégebied. Van het aanvragen van een faillissement tot ‘beste onderneming van het jaar’. Van een pijnlijke echtscheiding naar een prachtige nieuwe relatie. Ik ben vader van drie mooie jongens en woon en werk in Gulpen, Zuid-Limburg.

ONDERNEMER & COACH

Leergierig

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in Gedragswetenschappen, Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en professionele coaching. Ik ben opgeleid aan de Alba-Academy en gediplomeerd Coach Senior Practitioner & Counseler.

Leergierig

 

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in Gedragswetenschappen, Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en professionele coaching. Ik ben opgeleid aan de Alba-Academy en gediplomeerd Coach Senior Practitioner & Counseler.

Neem contact op

Telefoon

06 2345 3595

Ervaringen uit de praktijk

Adviezen en tips doen niks, het gaat erom wat JIJ doet. Ik deel met jou mijn ervaringen uit de praktijk. Schrijf je in en ontvang ze als eerste!

Copyright 2018
5 voor twaalf